Мигли

88ae039440ea736971b2ba3c897bd4b6_1_large

Мигли система "косъм  по косъм"

Поставянето на мигли е много модерна и ефекта процедура, която е наистина популярна в момента. С много богата гама от дължини, обеми и извивки ние ще посигнем най- страхотния до сега външен вид за вашите мигли! По- дългите и плътни мигли придават по- млад вид и правят очите Ви да изглеждат по-големи и впечатляващи. А както всеки знае, очите са прозорецът към душата…

 

Какво са те?

Изкуствените мигли са изградени от индивидуални копринени микрофибърни снопчета, които са извити така, че да имитират естествените мигли. Те се прилагат индивидуално, по една мигла. Така се придава естествен вид и се добавя плътност и дължина на Вашите естествени мигли.

Как изглеждат и как ще ги чувствам?

Изкуствените мигли изглеждат и се усещат като естествени. Те са здрави, много пластични и изключително леки.  Всяка процедура се определя и извършва спрямо Вашите персонални нужди.  Видът на самите изкуствени мигли се определя от здравината и плътността на Вашите естествени мигли.

Тези изкуствени мигли са подходящи и за хора с алергии, тъй като лепилото използвано при процедурата се поставя само върху миглите като изобщо не докосва кожата на клепача.

Ако миглите бъдат поставени професионално, никой няма да разбере, че носите изкуствени мигли.

Колко време отнема процедурата по поставянето на изкуствените мигли и колко ще издържат те?

Цял комплект от мигли обикновено се поставя за около 2 часа. Подръжката отнема приблизително 1 час. При  нормални обстоятелства, изкуствената мигла пада тогава когато падне и естествената мигла, върху която тя е залепена. 

Тъй като всеки губи мигли дневно ( средния живот на една мигла е 90 дни) е препоръчително да се насрочи процедура за подръжка след около 2-3 седмици, за да се заменят вече падналите мигли и да се поддържа прилежния вид на Вашите мигли.

Ще повредят ли изкуствените мигли моите естествени мигли?

Изкуствените мигли няма изобщо да засегнат гъстотата на Вашите мигли. А ние ще се погрижим да изберем подходящ продукти и да поддържаме здравината на естествените Ви мигли.

Мога ли да плувам, да ходя на  други СПА процедури?

Да, можете. След 24 до 48 часа /периода за напълното изсъхване на лепилото/  от процедурата можете да правите всички тези неща, като все пак обилната пара не е препоръчителна. 

Мога ли да ползвам спирала?

Повечето хора не изпитват нуждата да ползват спирала след като са им поставени изкуствените мигли, но ако Вие искате, то уверете се, че спиралата, която ще използвате не е водоустойчива. Сащо така, демакиантът, който ползвате трябва да е на водна основа за да не разхлабва връзките между миглите.

Освен тези предпазни мерки, сами ще се убедите колко лесна е подръжката на изкуствените мигли.

Косъм по косъм

Първоначално поставяне                  50,00 лв.

Поддръжка до 4 седмици                  30,00 лв.                                                                                                             

 

 

Трайно извиване на мигли                25,00 лв.           

 

Поставяне на мигли снопчета                                25,00 лв.       

Сваляне на мигли                                                                     5,00 лв.