Избелваща процедурa

 

       Киселините се прилагат като основа за повърхностен пилинг на кожата, установено е, че те притежават и избелващ ефект, стимулират изработването на колаген и способстват за естественото овлажняване на кожата.

    Глюконовите киселини са подходящи практически за всички видове кожа. Те избелват проблемните участъци и уеднаквяват тена на лицето.

   Чрез йонофорезата разтвора се въвежда в кожата във вид на йони, което гарантира по – дълбокото проникване на активните вещества и по – силното им въздействие върху кожата. Йонофорезата като метод почиства горния слой на кожата от несъвършенства   / мъртви клетки, разяирени пори, петна и др. / и стимулира клетъчните процеси в дълбочина.

 

   Изсветляващата алгинатнa маскa има високо съдържание на активно действащ витамин С и богат фито коктеил от органични активни съставки, които видимо изсветляват тена и придават изключителна свежест и блясък на кожата. Дерматологично тествана, с неутрално pH, без алергени. Кожата е почистена, ревитализирана, тонизирана и успокоена.

 Стъпки на процедурата:

  • почистване
  • йонофореза с АНА мулти комплекс
  • алгинатна маска
  • финална фрижа

 

Продължителност: 1 час

Цена: 25 лв.